Wij zijn open van dinsdag tot en met zondag van 10:30 tot 16:00 (maandag gesloten.)

Resultaten verkiezingen parkeerplaats invulling

In 2020 is de parkeerplaats aan de Reinaert de Vosstraat door de gemeente afgesloten vanwege drugsoverlast en is een traject ingezet om een nieuwe bestemming voor de plek te vinden.

De gemeente en Thuismakers Collectief werken samen om jullie als buurtbewoners bij dit project te betrekken. Al snel werd duidelijk dat vergroening van de plek gewenst is. Begin 2023 was de tijd rijp om keuzes te maken over de invulling van de plantenbakken en de bomen die vanaf november 2023 geplaatst zullen worden.

Vanaf 15 maart organiseerden we een verkiezing. Die dag op de parkeerplaats en daarna tot Pasen online en bij Wijkboerderij Wachterlied. Jullie konden stemmen op de gewenste planten- en boomsoorten en er zijn 366 stemmen uitgebracht.

De uitslag is bekend en de voorkeur gaat uit naar een geurtuin, de grote boom wordt een honingboom en de drie kleinere worden vogelkersen.

Komende dinsdag staan we van 13:30 tot 14:30u op de parkeerplaats met meer informatie over de plannen en krijgen de eerste 50 mensen die langskomen een lekker geurig plantje voor op hun balkon of in hun tuin.

Meer nieuws

Blijf hier op de hoogte van wat er bij de wijkboerderij gebeurt
crossmenu