Voor publiek geopend van di tot zo: 10.00 – 13.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur

Activiteiten bij de wijkboerderij

Kom je ook gezellig langs? 

Kidslab BOLO

Kidslab BOLO gaat vanaf de zomervakantie weer van start! Kom en ontdek of water echt kan verdwijnen, welke planten in het plantsoen eetbaar zijn en waar je de wol van onze schapen allemaal voor kunt gebruiken. Kidslab is er voor alle kinderen van 4-12 jaar. Data en tijden volgen spoedig. Tot snel!

Open inloop

We zijn vanaf 26 juni van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.30 uur tot 16.30 uur, wees welkom!
Bekijk de agenda

Vrijwilliger worden? (18+)

Ben je niet vies van poep scheppen en steek je graag een paar uurtjes per week de handen uit de mouwen? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek om deel te nemen aan ons vrijwilligersteam Dierverzorging via wijkboerderijwachterlied@gmail.com. Vrijwilligers Dierverzorging zijn welkom van dinsdag t/m zondag van 14.30 tot 16.30 uur.

Naast het vrijwilligersteam Dierverzorging start er binnenkort ook een vrijwilligersteam Groen & Educatie, gericht op plantverzorging en duurzaamheid. Heeft dat je interesse? Laat het ons dan alvast weten via een berichtje aan wijkboerderijwachterlied@gmail.com 
crossmenu