Voor publiek geopend van di tot zo: 10.00 – 13.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur

Team

Jennifer Wijfjes
Beheerder dierverzorging
Jennifer Wijfjes is gediplomeerd beheerder kinderboerderijen. Naast haar werkzaamheden voor ons, werkt ze ook al ruim 8 jaar als dierverzorger bij kinderboerderij De Bijlmerweide. Ook in haar vrije tijd omringt ze zich met dieren. Ze heeft een eigen paard. Deze staat op stal staat bij haar schoonmoeder, die veel schapen houdt.
Debby Simons - van Ballegooij
Beheerder dierverzorging
Debby Simons - van Ballegooij is gediplomeerd beheerder en ondernemer. Eerder werkte ze als beheerder bij de Amsterdamse Kinderboerderij De Werf, waar ze onder meer verantwoordelijk was voor het verandertraject om aan het Keurmerk Kinderboerderijen te voldoen. Debby woont met haar man, katten en kinderen onder de rook van Amsterdam in het pittoreske Driemond.
Mariska van der Sluis
Beheerder dierverzorging
Mariska van de Sluis is in 2019 door de gemeente Amsterdam gevraagd het verbetertraject voor deze boerderij vorm te geven. Dat beviel haar zo goed, dat ze inmiddels ook de opleiding tot dierverzorger volgt. Daarnaast werkt ze als beheerder bij het naastgelegen Wachterliedpaviljoen en is ze betrokken bij de transformatie van het Wachterliedplantsoen naar een duurzaam kenniscentrum voor de buurt. 
Manon Denijs
Educatief medewerker
Manon Denijs is als educatief medewerker Groen & Duurzaam een van de motoren achter de ontwikkeling van het Wachterliedplantsoen richting een duurzaam kenniscentrum voor de buurt. In die hoedanigheid verzorgt en ontwikkelt zij lessen voor kinderen en volwassenen op de boerderij. Manon geeft daarnaast via Ecokids veel les op scholen in Amsterdam. Manon woont in West, in een huis dat met een gerust hart ook een laboratorium genoemd kan worden.
Bas Blok
Technisch beheer en veiligheid
Bas Blok is een sociaal geëngageerde community builder met een scherp oog voor techniek. Hij is het eerste aanspreekpunt als het gaat om het waarborgen van de veiligheid voor bezoekers, vrijwilligers en medewerkers op het terrein. Ook vrijwilligers met belangstelling voor het doen van klussen (timmer- en verfwerkzaamheden etc.) zijn bij Bas aan het juiste adres.
Linda Busman
Projectmedewerker Keurmerk & Educatie
Onderwijsdeskundige Linda Busman bouwt samen met het team aan de professionalisering van de kinderboerderij met als inzet het verkrijgen van het Keurmerk Kinderboerderijen. Linda is al jaren actief bij kinderboerderij de Dierencapel, geeft boerderijlessen aan kinderen en ontwikkelde al veel lesmateriaal voor de Amsterdamse kinderboerderijen.
crossmenu